Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Deze zilver bullion baren zijn gemaakt door Johnson Matthey, een raffinadeur die opereert sinds 1817. Het bedrijf werd in 1817 opgericht door goudkeurmeester Percival Norton Johnson. Maar pas toen George Matthey erbij kwam in 1851 groeide het echt uit tot het bedrijf dat de wereld nu kent. Ooit hadden ze een grote rol in de wereldwijde bullion markten. Later zijn ze zich meer gaan specialiseren zodat ze zich meer konden richten op de verschillende aspecten van het raffineren en slaan van metalen. Staat wereldwijd bekend om de kwaliteit van hun producten en hun reputatie die al 200 jaar standhoudt. Johnson Matthey is favoriet bij bullion dealers en verzamelaars.

Deze Johnson Matthey Baren zijn gemaakt van 999 Fijn Zilver en wegen 5 Troy ounces. Elke baar heeft een uniek serienummer. Theproduct may not perfectly match the image, but will be a Serialized 5 oz Johnson Matthey silver bar. Deze baren zijn geproduceerd met hoge standaarden zoals je kan verwachten van een leider op de markt van edelmetalen.

Product design and condition may vary.

Specificaties
3465
US
41
20
999
Johnson Matthey logo - Johnson Matthey - Assayers en Raffinaderijen - Fijn Zilver 999 - 5 ounce troy - Serienummer
Johnson Matthey logo's
5.000

SKU

3465

Land

US

Fabrikant

41

Conditie

20

Zuiverheid

999

Voorzijde

Johnson Matthey logo - Johnson Matthey - Assayers en Raffinaderijen - Fijn Zilver 999 - 5 ounce troy - Serienummer

Achterzijde

Johnson Matthey logo's

Metaal Gewicht (ozt)

5.000
Beoordelingen