Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Beyond Silver Gestructureerde Zilvergel is een nieuwe en verbeterde vorm van gestructureerd zilver met een speciale formule om bij de natuurlijke Ph te passen van de menselijke huid. De geavanceerde technieken die worden gebruikt, zijn 100% uniek en niet beschikbaar in andere producten.

De gel bevat 25 ppm elementair zilver, gecombineerd met gezuiverd gestructureerd water. It also contains BiAloe®, a highly bio available form of aloe vera. Het is ook alcoholvrij dus het droogt je huid niet uit en bevat geen petroleum producten dat zorgt voor een vettig gevoel.

Het resultaat is een zilvergel dat langer op je huid blijft zitten dan als je zilverwater over je huid spoelt - breng het royaal aan om een natuurlijke gezonde huid te bevorderen!

Specificaties
4463
CK
Briljant niet-gecirculeerd
CK

SKU

4463

Land

CK

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd

Oorsprong

CK
Beoordelingen