Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Onze Beste Prijs Garantie verzekert je ervan dat je bij ons altijd de beste prijs krijgt.

Als je een geadverteerde lagere prijs vindt bij een erkende bullion handelaar, zullen wij onze all-in prijs evenaren (inclusief onkosten en verzendkosten) en een betere ervaring aanbieden.

Als onze medewerkers hebben nagekeken of het item op voorraad is voor onmiddellijke verkoop en verzending voor de aangekondigde prijs, zullen wij onze prijs AANPASSEN. Bel ons om je bestelling te plaatsen.

Het aangekondigde product moet van hetzelfde merk en model zijn als het aangekochte product; en het moet nieuw en in perfecte staat zijn. Het geadverteerde product moet verkocht worden via een erkende verkoper. De geadverteerde prijzen moeten in Canadese/US dollars zijn. Aangekondigd product zal zo verrekend worden dat alle kosten voor de levering aan huis, inclusief de verzendkost en verzekering, inbegrepen zijn. Onze Beste Prijs Garantie is niet van toepassing op fouten of drukfouten, speciale prijzen voor studenten, beperkte aanbiedingen, kortingen, kortingsbonnen, premiums, gratis of bonusaanbiedingen, beperkte of minimum hoeveelheid of tijdelijke aanbiedingen, uitverkoop, liquidatie, opruimingen, Paypal of bestellingen met creditcard en speciale financieringen.

De prijs die overeenkomt met de bestellingen die onder onze Beste Prijs Garantie beleid vallen, zijn onderhevig aan de Verkoopvoorwaarden.