Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Boek Verborgen Kluis

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren

Boek Verborgen Kluis

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren

Boek Verborgen KluisBoek Verborgen Kluis
  • Minder Dan 5 Beschikbaar!
  • Nieuw

Afleidende kluizen zijn ideaal en een handige manier om je waardevolle spullen thuis, of ergens anders in op te bergen. Ver weg van nieuwsgierige blikken. Deze slimme afleiders herinneren ons eraan dat de veiligste plekken onherkenbaar zijn. In plaats van een dikke muur of een kluis in de vloer die makkelijk te vinden is, mengen deze afleidingskluizen zich tussen alle andere verpakkingen die je dagelijks gebruikt om je waardevolle spullen te verbergen terwijl je ze kan zien.

Je AFLEIDINGSKLUIS lijkt net een echt Boek! Al onze Afleidingskluizen zijn zo ontworpen dat de binnenkant van de verpakking volledig afgesloten kan worden.

Dit zijn de best verborgen verstopplekken die dieven nooit zullen vinden! Wie zal eraan denken om doodnormale huishoudelijke verpakkingen te checken op waardevolle spullen? De aandacht voor detail en geweldige duplicatie van alledaagse materialen.. En de dieven zullen nooit weten wat ze hebben gemist!

3792
Verenigde Staten
Nieuw
60

SKU

3792

Land

Verenigde Staten

Conditie

Nieuw

Gemiddelde Dikte (mm)

60
Commentaren