Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Op Voorraad
Beschrijving

Bevat 25 Kokers met 20 munten per koker. Deze officiële dozen komen direct van de drukkerij en worden met deksel geleverd. Breng orde aan in je verzameling en maak het makkelijker om het op te bergen.

De Austrian Philharmonic Zilveren Munt is de bekendste zilveren munt in Europa en het is een wettig betaalmiddel in Oostenrijk. De Austrian Philharmonic Zilveren Munt heeft een wisselkoers van 1,50 Euro nominale waarde, waardoor het ook een van de meest erkende munten in de wereld is.

Deze munten zijn niet alleen populair bij Europeanen maar ook bij de rest van de wereld, waardoor ze makkelijk door te verkopen en erg geschikt als verzamelwaar zijn. De Austrian Philharmonic heeft een 999 graad van fijnheid. Het gewicht van 'one ounce' en 'fine silver content' zijn op de munt geplaatst.

Limit: 1 per order. Call for larger quantities; additional shipping and handling may apply.

Specificaties
2663
AT
37
20

SKU

2663

Land

AT

Fabrikant

37

Conditie

20
Beoordelingen