Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
MonsterBlik Verborgen Kluis

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

MonsterBlik Verborgen Kluis
  • Slechts 1 Beschikbaar!
  • Briljant niet-gecirculeerd/Gebruikt

Afleidende kluizen zijn ideaal en een handige manier om je waardevolle spullen thuis, of ergens anders in op te bergen. Ver weg van nieuwsgierige blikken. Deze slimme afleiders herinneren ons eraan dat de veiligste plekken onherkenbaar zijn. In plaats van een dikke muur of een kluis in de vloer die makkelijk te vinden is, mengen deze afleidingskluizen zich tussen alle andere verpakkingen die je dagelijks gebruikt om je waardevolle spullen te verbergen terwijl je ze kan zien.

Je AFLEIDINGSKLUIS lijkt precies op een echt blikje Monster, aangezien het precies is nagemaakt van een origineel blik. Alle onze afleidingskluizen zijn gemaakt met een naadloze afschroefbare dop of onderkant, zodat je de inhoud van de verpakking goed kan afsluiten en verbergen.

Dit zijn de beste verstopplekken die een overvaller nooit zal vinden! Wie zal eraan denken om doodnormale huishoudelijke verpakkingen te checken op waardevolle spullen? De aandacht voor detail en geweldige duplicatie van alledaagse materialen.. En de dieven zullen nooit weten wat ze hebben gemist!

3786
Verenigde Staten
Briljant niet-gecirculeerd/Gebruikt
Verenigde Staten
70

SKU

3786

Land

Verenigde Staten

Conditie

Briljant niet-gecirculeerd/Gebruikt

Oorsprong

Verenigde Staten

Gemiddelde Dikte (mm)

70
Beoordelingen