Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Onze Verkoopvoorwaarden

Wij zijn geïnteresseerd in het kopen van ongemunt edel metaal via jou. Als je klaar bent om een je een deel van je portfolio te liquideren of te verkopen, verkoop het ons. Leer hier meer.

In het geval er een conflict is tussen deze algemene informatie en onze Bullion Aankoopvoorwaarden, zullen de Bullion Aankoopvoorwaarden geldig zijn.

Bullion Dat Wij Kopen

Wij kopen niet alleen de verschillende bullion producten aan die we zelf te koop hebben op de website, maar ook vele andere vormen van edel metaal dat niet te koop staat. Gelieve contact op de nemen over bullion dat je te koop hebt, zodat we een juiste inschatting kunnen geven van jouw bullion en of we geïnteresseerd zijn om jouw bullion aan te kopen.

Opmerking Bij Verzending

Wanneer je bullion producten verkoopt ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendingskosten. We kunnen echter wel helpen met de verzendingsovereenkomsten. Gelieve contact op te nemen met onze bullion agenten. Er kunnen beperkingen zijn.

Prijzen / Verkoopsproces

Wij geven verkoopsprijzen aan op onze website, maar marktprijzen kunnen sneller veranderen dan de updates kunnen volgen. Omdat de prijzen van edele metalen constant veranderen, moeten alle bestellingen via telefoon geplaatst worden zodat de prijzen vastgezet kunnen worden op de markt van het moment. Onmiddellijke verzending is dan nodig; metalen moeten gemarkeerd worden door de post of verzonden worden binnen de twee dagen nadat de prijs werd vastgesteld. Na bevestiging van jouw verkoop aan ons, geven wij jou een bevestigingsnummer. In sommige gevallen, bij een terugkoop van grote hoeveelheden dollars, is een 10-15% transactiekost vereist op het moment van de bestelling. Deze kost zal terugbetaald worden met de betaling als de transactie volledig is. Transacties van $50,000,00 of meer moeten goedgekeurd worden door onze bullionmanager voor afhandeling.

Emailbevestiging en Aankooporder / Verkoper Toelaten Email Van Silver Gold Bull te Ontvangen

Nadat we jouw transactie bevestigd hebben via de telefoon, verzenden wij een kopie van de aankoopfactuur via email. Het niet ontvangen van deze mail leidt NIET automatisch tot het vervallen of annuleren van onze onderlinge transactie; je bent nog steeds verplicht om de edele metalen volledig en op tijd te verzenden.

Jij zal alle nodige stappen ondernemen, zoals het updaten van adresboeken en aanpassen van spam- en junk-mailfilters, om er zeker van te zijn dat je alle mails met bijlagen kan ontvangen, in navolging van deze Overeenkomst.

Annulatiepolis Aankooporder

Als je jouw metalen aan ons verkoopt, ga je een verbindende overeenkomst met ons aan waarin je overeenkomt alle overeengekomen edele metalen naar ons te verzenden. Zou je willen afzien van de verkoop, of als je de metalen niet binnen de 2 werkdagen (5 werkdagen voor in-persoon verkopen), zullen wij jouw transactie annuleren en liquideren volgens de marktprijs op het moment van de liquidatie. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verschil in geval er een marktstijging is geweest. (Zie paragraaf 11, 'Onvrijwillige Liquidatie Van Jouw Bestelling wegens Niet Leveren', hierin.)

Kredietkaart voor Verzekerde PrijsVastzetting / Kosten voor Onuitgevoerde Bestellingen

Wij hebben jouw kredietkaartinformatie nodig de prijsvaststelling van jouw transactie te kunnen garanderen. Er wordt niets aangerekend via jouw kaart als je de metalen op tijd en volledig verzendt. Als je er niet in lukt om op tijd en volledig te verzenden, zullen wij jouw transactie onvrijwillig liquideren en kosten aanrekenen via jouw kredietkaart. (Zie Paragraaf 11, 'Onvrijwillige Liquidatie van Jouw Order wegens Niet Leveren;', hierin.)

Het Recht Om Elke Late of Beschadigde Levering te Weigeren

Wij reserveren het recht om elke late of op enige manier beschadigde levering, die niet in overeenkomst is met de voorwaarden van deze overeenkomst, te weigeren. Alle beschadigde verzendingen zullen geweigerd worden en teruggestuurd naar de verzender voor nazicht. Jij bent verantwoordelijk voor het invullen van de verzekeringsdocumenten die eventueel vereist zijn. Als jouw verzending naar jou is teruggestuurd, zal je contact moeten opnemen met de Bullionafdeling om een herverzending van de items of een liquidatie van de transactie te regelen.

Recht op Nazicht

Wij inspecteren elke levering bij aankomst. Als de betreffende items niet overeenkomen met de beschrijving van de verkoper, behouden wij het recht om de transactie aan te passen of te liquideren indien nodig. Alle producten zullen teruggestuurd worden naar de verkoper indien de transactie voor welke reden dan ook geliquideerd werd. Wij behouden het recht om items die beschadigd of naar aanvaarde normen versleten zijn, te weigeren. Wij zullen de verkoper onmiddellijk contacteren als enige tegenstrijdigheid is vastgesteld en zullen alles in het werk stellen om de zaak binnen een redelijke termijn af te handelen. Wij behouden het recht om elk niet-standaard product te laten testen op zuiverheid. De verkoper is verantwoordelijk voor kosten die gepaard gaan met dit soort testen. Kosten die gepaard gaan met elke transactie, kunnen in mindering gebracht worden op het totaal aan de koper verschuldigde bedrag.

Vertrouwelijk

Wij houden alle transacties vertrouwelijk en rapporteren nooit aan derden, behalve om te voldoen aan de vereisten van de overheid bij het rapporteren van cash transacties voor verkopers die vallen onder de federale wetten.

Wi zijn trots op onze reputatie en integriteit op de markt. Wij werken niet met verborgen onkosten en willen graag jouw bullion dealer blijven in de toekomst. En we willen er hard aan werken om dat te laten gebeuren.

Deel 2

BULLION AANKOOPSVOORWAARDEN

Gelieve dit aandachtig te lezen - deze Overeenkomst regelt alle voorwaarden waaronder bullion aangekocht wordt door Silver Gold Bull, LLC

IN CONSIDERATIE van de volgende voorwaarden, waarvan de ontvangst en volledigheid hierbij worden erkent, komen de partijen het volgende overeen:
 1. Definities.

  "Koper" is hierbij Silver Gold Bull, LLC, en zijn leden, directeuren, bedienden, officieren, agenten, erfgenamen of hun afgevaardigden (hierna "Silver Gold Bull", "Wij", "Ons" of "Onze" genoemd) die bullion kopen vande Verkoper. "Verkoper" is elk individu of bedrijf (onder elke gerechtsvorm) die bullion verkopen aan Silver Gold Bull (hierna "Verkoper", "Jij" of "Jouw" genoemd). "Bullion" is koopwaar gemaakt van pure, zeldzame, edele of nobele metalen, inclusief verscheidene juwelen, munten plakken, baren, bestek, schroot, enz., dat door Silver Gold Bull aangekocht zal worden van verkopers in hun normale gang van zaken doen. "Werkdagen" zijn de normale werkdagen van maandag tot vrijdag, exclusief weekends en wettelijke feestdagen.
 2. De Marktprijs voor Bullion en de Beschikbaarheid Wisselen Constant / Silver Gold Bull Zet de Bullion Aankoopprijs.

  De partijen komen overeen dat de bullion items die we aanbieden verhandeld worden op verschillende markten en dat de marktprijzen voor dit type van bullion constant veranderen oiv vraag en aanbod. Wij alleen zullen de aankoopprijs voor bullion kunnen zetten, voor alle bullion die we willen aankopen.
 3. Bullion Enkel te Verhandelen via Telefoon of In Persoon op de Burelen van Silver Gold Bull.

  Elke verhandeling in bullion wordt enkel gedaan via telefoon of in persoon op onze kantoren in Calgary, Alberta. Van tijd tot tijd zal de het zeer druk zijn op de bullionmarkt en kan dat de verkoper verhinderen om ons via telefoon te bereiken. Ondanks dat, zullen wij enkel bullion verhandelen via de telefoon of via de website. Wij zullen nooit bullion transactie aanvaarden via andere wegen dan de telefoon of online aanvragen.
 4. Het Plaatsen van een Transactie Creëert een Verbindende Overeenkomst.

  Beide partijen komen overeen dat wij een belangrijke bullionhandelaar zijn in de bullionmarkt met de belangrijke behoefte om goede naam en competitieve positie te behouden; en verder dat wij het recht hebben om te vertrouwen op een verbale belofte om om jouw bullion te verkopen en te leveren. Ter bevordering hiervaan, komen beide partijen overeen dat het plaatsen van een bullionverkoop bij ons tegelijk een wettelijke, bindende overeenkomst vastlegt waarmee je akkoord bent jouw bullion aan ons te verkopen. Daarom zal je nooit een transactie annuleren voor een volledige levering werd uitgevoerd.
 5. Email Bevestiging en Aankoop/ Verkooporder om Emails toe te laten van Silver Gold Bull

  Nadat je je verkooporder via telefoon hebt geplaatst, sturen wij jouw een bericht ter bevestiging van een verkoop en een aankoop via e-mail. Als je deze niet kan ontvangen, wil dat niet zeggen dat je verkoop ongeldig of geannuleerd zou zijn; je bent nog steeds verplicht om de bullion op tijd en volledig te leveren. Je zal alle stappen ondernemen, zoals het updaten van adresboeken en het aanpassen van spam- of junk-mailfilters, die nodig zijn om te verzekeren dat je deze e-mails van ons, inclusief bijlagen, tijdig ontvangt, ter bevordering van deze overeenkomst.
 6. Kredietkaart voor Veilige Prijsvaststelling / Kosten voor Niet Geleverde Orders.

  Wij hebben jouw kredietkaartinformatie nodig de prijsvaststelling van jouw transactie te kunnen garanderen. Er wordt niets aangerekend via jouw kaart als je de metalen op tijd en volledig verzendt. Als je er niet in lukt om op tijd en volledig te verzenden, zullen wij jouw transactie onvrijwillig liquideren en kosten aanrekenen via jouw kredietkaart. (Zie Paragraaf 11, 'Onvrijwillige Liquidatie van Jouw Order wegens Niet Leveren;', hierin.)
 7. Bijhouden van Order

  Je geeft toestemming en bent het er mee eens dat wij jouw verkooptransactie bijhouden om jouw verkoopvoorwaarden te kunnen nakijken, voor hulp bij training, audit, of kwaliteitscontrole; of om in overeenkomst te zijn met wetten zoals ze nu bestaan of hierna zullen bestaan; of om enige andere reden gerelateerd aan het handelen in bullion.
 8. Betaling

  Betaling wordt gedaan in Amerikaanse of Canadese fondsen. Betaling wordt uitgevoerd via email binnen twee werkdagen na de ontvangst van de metalen via mail of via een koerierdienst. Als je jouw metaal persoonlijk afgeleverd, moet je het metaal leveren binnen 5 werkdagen na de transactie en betaling zal gedaan worden bij levering. Standaard wordt de betaling gedaan via bedrijfscheque verstuurd naar het adres dat je opgaf bij de transactie. Voor 35$ extra kan je vragen om de check te laten versturen via koerier. Een fysiek adres is nodig voor dit soort levering.
 9. Verzending van Jouw Bullion

  Je zal prompt alle bullion verzenden binnen twee werkdagen na de transactie, (5 werkdagen voor transacties in persoon). Pakketten moeten ontvangen worden in ons kantoor binnen tien werkdagen na de transactiedatum. Je bent verantwoordelijk voor alle kosten voortvloeiende uit de verzending van de metalen naar ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, verkeerd verzonden of beschadigde pakketten. Wij adviseren om jouw pakket te registeren en verzekeren.
  1. Het Recht om Late of Beschadigde Pakketten te Weigeren

   Wij behouden het recht om late of beschadigde pakketten die niet voldoen aan de richtlijnen in deze overeenkomst te weigeren. Pakketten moeten verzonden zijn met postdatum binnen de 2 werkdagen en bij ons aankomen binnen de 11 werkdagen na de transactie. Alle beschadigde pakketten zullen geweigerd worden voor levering en teruggestuurd naar de verzender voor nazicht. Je bent verantwoordelijk voor het invullen van verzekeringsformulieren indien nodig. Als je jouw pakket terug krijgt, moet je onmiddellijk contact opnemen de Bullion afdeling om een herverzending of een liquidatie van de transactie te regelen. Indien er geen contact wordt opgenomen met de bullion afdeling om de zaak te regelen, zal de transactie onvrijwillig geliquideerd worden op de 11de werkdag na de oorspronkelijke transactie.
  2. Verpakking van Bullion voor Verzending

   Behalve voor leveringen in de winkel, zal je alle metalen die verzonden moeten worden verpakken in overeenstemming met onze Verpakkingsvoorschriften. Daarbij zal je ook jouw pakket volledig verzekeren voor levering en ons de gedetailleerde vrachtbrief bezorgen met een beschrijving van de inhoud van het pakket, jouw naam en jouw telefoonnummer.
  3. Verzendingen VS

   Hoewel Canadese verzendingen vrij zijn van GST, zijn de juiste formulieren voor de douane zeker nodig. Als verzender ben je zelf verantwoordelijk voor het invullen van alle nodige formulieren en voor het voorzien van bijkomende documentatie. Gelieve dit bij uw carrier goed na te vragen zodat alle formulieren ingevuld voorzien zijn op het moment van de verzending. Je vindt de Canadese Douaneformulieren via de Canadese Douanewebsite.
 10. Onvrijwillige Liquidatie van Jouw Bestelling Bij Niet Leveren

  In geval dat je je niet op tijd en volledig kan leveren zoals hierin vernoemd, zullen wij overgaan tot het onvrijwillig annuleren en liquideren van jouw bullion verkoop op de 11de werkdag na de transactiedatum. Wij zullen via jouw kredietkaart kosten afrekenen die afhankelijk zijn van de verandering in de markt sinds het plaatsen van jouw order. Marktverlies of marktwinst wordt berekend als het verschil tussen de originele aankoopprijs en de 'bullion Londen Fix' afsluitprijs op de 11de werkdag na de datum van jouw transactie.
  1. Als de bullionmarkt gestegen is sinds je je bestelling hebt geplaatst:

   Een annuleringskost van 50$; plus het marktverschil op jouw order berekend op de afsluitprijs voor jouw bullion op de 'London Metals Market Fixing' voor de 11de werkdag nadag je je order hebt geplaatst.
  2. Als de bullionmarkt gedaald is sinds het plaatsten van jouw bestelling:

   Een annuleringskost van 50$; en je zal niet profiteren van het verschil in marktprijs.
 11. Voorbehouden Rechten

  Naast de andere rechten hieronder, behouden wij on ook de volgende rechten:
  1. Recht om Diensten te Weigeren aan Wie Ook.

   Wij behouden het recht om diensten te weigeren aan wie dan ook.
  2. Het Recht Om Onjuiste Orders te Corrigeren

   We behouden het recht om elke verkoop te verbeteren bij het ontdekken van duidelijke vergissingen of computer gerelateerde problemen. Wij zullen in goed vertrouwen de moeite nemen om je te verwittigen van elke verbetering van je order.
  3. Het Recht Om Elke Hangende Verkoop te Annuleren.

   Wij behouden het rechte om elke hangende verkoop te annuleren op elk moment en voor elke rede. Als wij dit recht uitoefenen, zullen wij jouw aankoop van bullion annuleren; we zullen jouw inlichten van de annulatie en de bullion die reeds geleverd werd terugsturen - of het huidige cash-equivalent er van, verminderd met enige kosten geassocieerd met het annuleren van jouw order. Om dit te bevorderen, ga je er mee akkoord om enig geld dat reeds betaald werd door ons terug te betalen.
  4. Recht om De Aankoopvoorwaarden voor Bullion Aan Te Passen

   Wij behouden het recht om deze Overeenkomst op elk moment aan te passen zonder verwittiging
  5. Recht om een Verzending Tegen te Houden bij Meerdere Onbetaalde Bestellingen / Recht op Compensatie

   In het geval je meerdere koop- of verkooporders hebt bij ons en je deze orders niet vervult volgens de voorwaarden hierin, behouden wij het recht verzending of betaling van enig order dat betaald of geleverd is achter te houden totdat je de openstaande orders naar onze tevredenheid hebt voldaan, inclusief het recht op compensatie.

   Het CompensatieRecht' betekend dat wij het recht hebben om opbrengsten of producten van enige bestelling mogen gebruiken ter compensatie van een andere openstaande order. Als de klant daarna nog een openstaand saldo heeft, zullen wij overgaan tot onvrijwillige liquidatie van het openstaande saldo zoals beschreven hierin (Zie Paragraaf 11, 'Onvrijwillige Liquidatie van Jouw Order wegens Niet Leveren;', hierin.)
 12. Berekening van Tijd

  Tenzij er een ander tijdmechanisme werd beslist hierin, de eerste dag van de tijdperiode zal de eerste werkdag zijn na de respectievelijke transactie. Als de laatste dag in een weekend valt of op een feestdag, of op enige andere dag dat de London Metals Market Fixing gesloten is, dan zal de laatste dag voorwaarts verplaatst worden in de tijd naar de eerste dag dat gaan weekend is, geen feestdag of andere dag dat de London Metals Market Fixing gesloten is.
 13. Wettelijke jurisdictie / Plaats

  Deze overeenkomst valt onder de wetten van de Provincie Alberta.
 14. Beperking van Aansprakelijkheid

  De aansprakelijkheid voor een bullionverkoop zal nooit het bedrag dat we zijn overeengekomen om jouw bullion te kopen overschrijden. We zijn niet aansprakelijk voor indirecte, toevallige, bijkomende, straffende, voorbeeldige of consequente schade, zelfs als we verwittigd zijn geweest van de mogelijkheid van zulke schade. Wij zullen niet aansprakelijk zijn voor vertragingen of mislukkingen in transmissie, ontvangst of uitvoering van orders, betalingen, leveringen of informatie als gevolg van het laten afweten van computer of communicatietoestellen of faciliteiten die buiten onze controle vallen.
 15. Overmacht.

  Elke verhindering, vertraging of stopzetting in onze uitvoering van enige voorwaarde door stakingen, vakbondsakties, overmacht, onmogelijkheid om werkkrachten of materiaal of enige vervanging er van te bemachtigen, overheidsbeperkingen, regelingen of contoles, de schorsing van commodity exchanges bij de verhandeling van goud, zilver, platina of paladium of de levering van koopwaar die deel uit maakt van zulke contracten, of het mislukken of vertragen van verkopers, vijandige overheidsacites, rellen, burgeronrust, brand of andere schade en oorzaken buiten onze controle, zullen onze prestatie verantwoorden en de periode die wij hebben om te presteren voor een periode verlengen zoals nodig is.
 16. Volledige Overeenkomst.

  Deze overeenkomst vormt de volledige en definitieve uitdrukking van de overeenkomst tussen alle partijen betrokken bij de verkoop van bullion, en vervangt alle vorige of gelijktijdige contracten, overeenkomsten, verstandhoudingen en representatie van de partijen, geschreven of mondeling, in verband met de verkoop van bullion.
 17. Kosten / Honoraria advocaat.

  Indien één van de partijen een advocaat aanspreekt om zijn rechten hieronder af te dwingen, zal de heersende party het recht hebben om alle redelijke kosten, uitgaven en honoraria te recupereren.
 18. Garantie Disclaimer:

  BEHALVE VOOR SPECIALE GARANTIES DIE HIERIN ZIJN VERVAT, WIJZEN WIJ ALLE VERONDERSTELDE GARANTIES VAN ELKE AARD, INCLUSIEF EN SPECIFIEK DE VERONDERSTELDE GARANTIE VAN VERKOOPBAARHEID EN DE GARANTIE VAN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL AF IN VERBAND MET ELKE VERKOOP VAN BULLION.
 19. Toewijzing

  Wij kunne onze rechten, plichten en verantwoordelijkheden hieronder doorgeven of toekennen zonder jou te verwittigen; aan een door ons gecontrolleerde entiteit. Je kan jouw rechten, verplichtingen en verantwoordelijkheden alleen transfereren of toekennen na ons schriftelijk te hebben verwittigd en op voorwaarde dat je niet wordt ontheven van enige verantwoordelijkheid onder deze overeenkomt ten gevolge van zo een toekenning of transfer.
 20. Geschreven Aanpassing / Kwijtschelding van Voorwaarden.

  Wij behouden het echt om op elk moment de voorwaarden van deze Overeenkomst aan te passen of bij te sturen zonder enige verwittiging. Jij zal zelf nooit de tekst aanpassen of bijsturen behalve wanneer er een voorafgaande geschreven overeenkomst met ons is.
 21. Bindend Effect.

  Elke voorziening van deze Overeenkomst is bindend voor en ten goede komen van de partijen hiervan en hun respectievelijke erfgenamen, persoonlijke vertegenwoordigers, opvolgers en rechtverkrijgenden, ten allen tijde onderhevig zijnde aan alle voorzieningen en beperkingen ergens anders in deze Overeenkomst. Behalve zoals uitgedrukt hierin, is niets in deze Overeenkomst bedoeld om rechten en remedies onder of bij rede van deze Overeenkomst op te leggen aan enige persoon anders dan de partijen hierbij en hun respectievelijke erfgenamen, persoonlijke vertegenwoordigers, opvolgers en rechtverkrijgenden,
 22. Meervoud / Enkelvoud en Geslacht

  Tenzij de betekenis en intentie duidelijk zijn vanwege de context hierin, zal het meervoud het enkelvoud in houden en zal enkelvoud het meervoud inhouden; en mannelijke, vrouwelijke en neutrale woorden zullen onderling verwisselbaar zijn.
 23. Hoofdletters.

  De hoofdletters in deze overeenkomst zijn voor het gemak en om te kunnen refereren en zullen nooit, op geen enkele manier, gebruikt worden om de bedoeling of de intentie van enige maatregel uit te leggen.
 24. Ongeldige Maatregelen

  Als een maatregel in deze Overeenkomst, of de toepassing van enige maatregel in een specifieke situatie, ongeldig of onuitvoerbaar wordt verklaard door een Gerechtshof of een toegewezen afdeling van een competente jurisdictie, zal zo een maatregel minimaal aangepast worden zodat de geest van deze Overeenkomst behouden blijft en te maatregel of de toepassing er van toch geldig en uitvoerbaar zou zijn, en de geldigheid en uitvoerbaarheid van alle andere maatregelen en alle toepassingen van zo een maatregel zullen daarbij niet beïnvloed worden.
 25. Het wezen van de Tijd

  Tijd is essentiëel in deze Overeenkomst.