Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Meer Weten

Over Ons

Silver Gold Bull Bedrijfskantoren

We hebben tienduizenden tevreden klanten die hun financiële toekomst in eigen hand hebben genomen door te investeren in goud en zilver. Onze prioriteit is om een buitengewone service te leveren tijdens uw gehele ervaring in het kopen van edelmetaal. Duizenden mensen net als u hebben hun beoordelingen achtergelaten over onze diensten, onze producten met hoge kwaliteit en onze oprechte betrokkenheid om u een gemakkelijk en risicoloze manier aan te bieden om goud en zilver te kopen. Bekijk onze externe beoordelingen hier.

Bouw je welvaart op in ounces.

Geniet van een Marktprijs die elke Minuut wordt bijgewerkt

We begrijpen dat je de markt wil volgen en je aankopen wil plannen om meer ounces te krijgen voor minder geld. Als je van ons koopt, koop je altijd voor de live marktprijs. Onze prijzen passen zich elke minuut aan als de markt open is zodat je zeker kan zijn dat je steeds de beste prijs hebt. Wij ontvangen onze informatie van Xignite, één van de grootste data providers in de wereld. Weet exact op welk moment jouw prijs bereikt wordt en mis geen enkele marktkans. Zet een Spotprijs Alarm.

Ontvang Je Producten Rechtstreeks van de Munt

Wanneer u bij ons koopt, krijgt u een product dat wij rechtstreeks van verschillende munthuizen, raffinaderijen en befaamde leveranciers ontvangen, waaronder de Royal Canadian Mint. U kunt erop vertrouwen dat uw bestelling van onze handen naar de uwe, zorgvuldige controles en chain of custody logistiek zal zijn ondergaan om de authenticiteit te waarborgen. Uw zending wordt gevolgd tot aan uw deur en vereist een handtekening bij aankomst.

Spreek met Doorgewinterde Handelaren

Heeft u vragen voor u op de markt springt? Ons vriendelijke verkoopteam en onze ervaren handelaars zijn er om u te helpen en u door het proces te loodsen. U geniet van een gegarandeerde bevoorrading en profiteert van onze connecties van wereldklasse wanneer u met ons samenwerkt - er is geen bestelling die we niet kunnen afhandelen. Wij houden onze schappen vol zodat uw bestelling sneller wordt verzonden.

Koop of Verkoop, Zelf Bewaren of In Opslag, Wereldwijd

Markten handelen twee kanten op en dat doen wij ook. Vraag een offerte aan voor elk bullion product dat je in contant wil omzetten - zo gemakkelijk is het. Of het nu gaat om een geopolitiek risico of om een gebrek aan ruimte, volledig verzekerde opslag van je goud en zilver is altijd een goed idee. Leer meer over ons opslagprogramma. Wij bieden opslag aan in 's werelds best bewaakte en gescheiden opslagplaatsen.

Uw gegevens blijven Privé bij Ons

Wij respecteren je gegevens. Iedereen in ons bedrijf, van verkoopteam tot systeembeheerders, volgt strikte voorschriften om je gegevens veilig te bewaren. Je gegevens zullen niet verkocht worden. Onze technologie en processen zijn ontwikkeld om je gegevens uit andermans handen te houden. Lees meer in ons privacy beleid.

Een Bestelling bij Ons Plaatsen

Je kan online een bestelling plaatsen of je kan ons bellen om jouw prijs vast te zetten. Als je nog geen ervaring hebt met het investeren in edelmetalen of als je meer wil weten over ons bedrijf, lees dan onze Investeringsgids.