Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Over Ons

Silver Gold Bull Bedrijfskantoren

We hebben tienduizenden tevreden klanten die hun financiële toekomst in eigen hand hebben genomen door te investeren in goud en zilver. Onze prioriteit is om een buitengewone service te leveren tijdens je gehele ervaring in het kopen van bullion. Duizenden mensen net als jij hebben hun beoordelingen achtergelaten over onze diensten, onze producten met hoge kwaliteit en onze oprechte betrokkenheid om je een gemakkelijk en risicoloze manier aan te bieden om goud en zilver te kopen. Bekijk onze externe beoordelingen hier.

Bouw je welvaart op in ounces.

Geniet van een Marktprijs die elke Minuut wordt bijgewerkt

We begrijpen dat je de markt wil volgen en je aankopen wil plannen om meer ounces te krijgen voor minder geld. Als je van ons koopt, koop je altijd voor de live marktprijs. Onze prijzen passen zich elke minuut aan als de markt open is zodat je zeker kan zijn dat je steeds de beste prijs hebt. Wij ontvangen onze informatie van Xignite, één van de grootste data providers in de wereld. Weet exact op welk moment jouw prijs bereikt wordt en mis geen enkele marktkans. Zet een Spotprijs Alarm.

Ontvang Je Producten Rechtstreeks van de Munt

Als je iets van ons koopt, krijg je producten die wij rechtstreeks ontvangen van verschillende munten, raffinaderijen en gerespecteerde leveranciers, inclusief de Royal Canadian Mint. Je kan er op vertrouwen dat als je producten van onze handen naar jouw handen gaan, ze zorgvuldige controles en een ketting van bewakingsmaatregelen zal hebben ondergaan om authenticiteit te verzekeren. Je verzending zal getraceerd worden tot aan je deur en een handtekening zal vereist zijn bij aankomst.

Spreek met Doorgewinterde Handelaren

Heb je vragen voordat je de markt induikt? Ons vriendelijke verkoopteam en doorgewinterde handelaren zijn hier om je te helpen en om je te begeleiden tijdens het proces. Als je met ons samenwerkt, ervaar je een gegarandeerde levering en profiteer je van onze connecties over de hele wereld - er is geen bestelling die wij niet kunnen leveren. Wij houden onze voorraad gevuld, zodat je bestelling sneller verzonden kan worden.

Koop of Verkoop, Zelf Bewaren of In Opslag, Wereldwijd

Markten handelen twee kanten op en dat doen wij ook. Vraag een offerte aan voor elk bullion product dat je in contant wil omzetten - zo gemakkelijk is het. Of het nu gaat om een geopolitiek risico of om een gebrek aan ruimte, volledig verzekerde opslag van je goud en zilver is altijd een goed idee. Leer meer over ons opslagprogramma. Wij bieden opslag aan in 's werelds best bewaakte en gescheiden opslagplaatsen.

Je Gegevens blijven Privé bij Ons

Wij respecteren je gegevens. Iedereen in ons bedrijf, van verkoopteam tot systeembeheerders, volgt strikte voorschriften om je gegevens veilig te bewaren. Je gegevens zullen niet verkocht worden. Onze technologie en processen zijn ontwikkeld om je gegevens uit andermans handen te houden. Lees meer in ons privacy beleid.

Een Bestelling bij Ons Plaatsen

Je kan online een bestelling plaatsen of je kan ons bellen om jouw prijs vast te zetten. Als je nog geen ervaring hebt met het investeren in edelmetalen of als je meer wil weten over ons bedrijf, lees dan onze Investeringsgids.