Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Over Ons

Silver Gold Bull Bedrijfskantoren

Wij hebben tienduizenden tevreden klanten die hun financiële toekomst in eigen hand hebben genomen door te investeren in goud en zilver. Wij verbinden ons ertoe om jouw een buitengewone service te geven doorheen jouw volledige bullion ervaring. Duizenden mensen hebben hun getuigenissen neergeschreven over onze diensten, onze kwaliteitsproducten en ons oprecht commitment om jou een gemakkelijk en risicoloze manier om zilver en goud te kopen aan te bieden. Bekijk onze derde partij beoordelingen hier.

Bouw jouw welvaart in ounces.

Geniet van een In-de-Minuut Marktprijs

Wij begrijpen dat je de markt wil volgen en jouw aankopen wil plannen om meer ounces te krijgen voor minder geld. Als je van ons koopt, koop je altijd aan de live marktprijs. Onze prijzen passen zich elke minuut aan wanneer de markt open is zodat je zeker kan zijn dat je steeds de beste prijs hebt. Wij ontvangen onze informatie van Xignite, één van de grootste data providers in de wereld. Weet exact op welk moment jouw prijs bereikt wordt en mis geen enkele marktopportuniteit. Zet Jouw Prijs Alarm

Krijg Jouw Producten Rechtstreeks van de Mint

Wanneer je van ons koopt, krijg je producten die wij rechtstreeks ontvangen van verschillende munterijen, raffinaderijen en gerespecteerde leveranciers, inclusief de Royal Canadian Mint. Je kan er op vertrouwen dat wanneer producten van onze handen in jouw handen gaan, zij zorgvuldige audits en een ketting van bewakingsmaatregelen zal ondergaan om authenticiteit te verzekeren. Jouw verzending zal getraceerd worden tot aan jouw deur en een handtekening zal vereist zijn bij aankomst.

Spreek met Doorwinterde Handerlaars

Heb je vragen voordat je in een markt duikt? Ons vriendelijke verkoopsteam en doorwinterde handelaars zijn hier om je te helpen en je te begeleiden doorheen het proces. Wanneer je met ons samenwerkt, geniet je gegarandeerde levering en profiteer je van onze connecties over de hele wereld - er is geen bestelling die wij niet kunnen leveren. Wij houden onze voorraad gevuld, zodat je bestelling sneller verzonden kan worden.

Koop of Verkoop, Zelf Bijhouden of In Bewaring Geven, Wereldwijd

Markten handelen in twee richtingen en dat doen wij ook. Vraag een offerte voor elke bullion die je in cash wil omzetten - zo gemakkelijk is het. Of het nu gaat om een geopolitiek risico of om een gebrek aan ruimte, volledig verzekerde bewaring van jouw goud en zilver is altijd een goed idee. Leer meer over onze bewaringsopties. Wij bieden bewaring in 's werelds best gecontroleerde en gescheiden bewaarplaatsen.

Jouw Informatie blijft Veilig bij Ons

Wij respecteren uw gegevens. Iedereen in ons bedrijf, van verkoopteam tot systeembeheerders, volgt strikte voorschriften om us informatie veilig te stellen. Jouw gegevens zullen niet verkocht worden. Onze technologie en processen zijn ontwikkeld om uw gegevens uit andermans handen te houden. Lees meer in onze privacy policy.

Bij Ons Bestellen

Je kan online een bestelling plaatsen of je kan ons bellen om jouw prijs vast te zetten. Als je nog geen ervaring hebt met het investeren in edele metalen of als je meer wil weten over ons bedrijf, lees dan onze Investeringsgids.