Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Retour, Terugbetaling en Wisselkoers Beleid

Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en geven je de kans om producten terug te sturen in ruil voor winkelkrediet, een terugbetaling of en omruiling. Indien je niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met ons supportteam binnen zeven dagen (7) na levering. Bezoek onze Contactpagina voor telefoonnummers en werktijden. Nadat je contact met ons hebt opgenomen, zullen we je instructies geven voor het terugsturen van je product.

Alle items moeten zich in de originele verpakking en in perfecte staat bevinden. Wij behouden het recht om enige terugzending, terugbetaling of inruilingen te weigeren als aan deze voorwaarden niet redelijkerwijs voldaan is. Betalingskosten kunnen niet worden terugbetaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor de terugzending en de verzekeringskosten. We willen wel met plezier de verzending regelen via onze voorzieningen, zodat je kan profiteren van onze lagere tarieven en verzekering. Alle terugbetalingen naar een Creditcard of Paypal Rekening komen met een extra kost van 4%. Als je een ruil van producten hebt aangevraagd, behouden wij het recht om op eigen goeddunken een aanvaardbare vervanging te vinden of om het geld naar je terug te storten volgens de bovenstaande voorwaarden als een geschikte vervanging niet mogelijk is.

Teruggave op bullion kunnen, bovenop de voorwaarden hierboven, ook onderwerp zijn van marktverlies. Gelieve ons beleid over marktverlies te bekijken in de Verkoopvoorwaarden voor meer details. Overweeg ons terugkoop programma in plaats van terugzenden als er een duidelijke toename is in de waarde, anders gaat de winst op de teruggestuurde producten naar Silver Gold Bull.