Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer

Retour, Terugbetaling en Wisselkoers Policy

Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en voorzien de kans om producten terug te zenden in ruil voor winkelkrediet, een terugbetaling of en omruiling. Indien je niet tevreden bent met de producten die je hebt ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met ons supportteam binnen de zeven dagen (7) na levering. Bezoek onze Contactpagina voor telefoonnummers en openingsuren Nadat je met ons contact hebt opgenomen, zullen wij jou instructies geven voor het terugsturen van jouw product.

Alle items moeten zich in de originele verpakking en in perfecte staat bevinden. Wij behouden het recht om enige terugzending, terugbetaling of inruilingen te weigeren als aan deze voorwaarden niet redelijkerwijs voldaan is. Betalingskosten zijn niet terugbetaalbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de terugzending en de verzekeringskosten. We willen wel met plezier de verzending regelen via onze voorzieningen, zodat je kan profiteren van onze lagere tarieven en verzekering. Alle terugbetalingen naar een kredietkaart of Paypal Rekening komen met een extra kost van 4%. Als je een omruiling van producten hebt gevraagd behouden wij het recht om op eigen goeddunken een aanvaardbare vervanging te vinden of om jouw het geld terug te storten volgens de bovenstaande voorwaarden als een geschikte vervanging niet mogelijk is.

Teruggave op bullion kunnen, bovenop de voorwaarden hierboven, ook onderwerp zijn van marktverlies. Gelieve onze policy ivm marktverlies te bekijken in de Verkoopsvoorwaarden voor meer details. Overweeg ons terugkoopprogramma in plaats van een terugzenden als er een duidelijke toename is in de waarde, anders gaat de winst op de teruggestuurde producten naar: Silver Gold Bull.