Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Sic Semper Tyrannis Koperen Plak

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

Sic Semper Tyrannis Koperen Plak

Klik voor volledig scherm

Jaar, stijl en andere kenmerken kunnen variëren.

Sic Semper Tyrannis Koperen PlakSic Semper Tyrannis Koperen Plak
  • 777 Beschikbaar
  • Nieuw
  • Zuiverheid: 999

Dit is een van de twee laatste uitgaven voor de Silver Bullet Silver Shield serie. Het is een heruitgave van de eerder uitgegeven Sic Semper Tyrannis en is zo geproduceerd dat het precies op het origineel lijkt. De voorkant is hetzelfde en de achterkant is bijna hetzelfde (op de benaming van het edelmetaal na, aangezien deze plak van koper is en het gewicht wordt gemeten in Avoirdupoids of ook wel "weegschaal" ounces). Het is deze keer in koper gegoten. Koper wordt al erg lang gebruikt door de samenleving als metaal voor de meest praktische dingen. Medailles als deze worden waarschijnlijk al meer dan 10.000 jaar gebruikt. Op een gegeven moment werd het zoveel gebruikt dat deze tijdsperiode "Het Koperen Tijdperk" werd genoemd. Het historische en praktische gebruik van koper zorgt ervoor dat dit een passend einde is van de Silver Bullet Silver Shield Serie, aangezien het een handig en toegankelijk product is. In vergelijking met andere metalen is koper overvloediger dan goud en zilver. De "schaarstementaliteit" heeft veel minder grip op iets dat zo dominant aanwezig is in ons dagelijks leven. Koper draagt de boodschap uit van de Silver Bullet Silver Shield serie, de minder gebruikelijke "overvloed mentaliteit".

Let erop dat deze plakken zijn gewogen in weegschaal ounces, ook wel de "avoirdupois ounces" genoemd (28,3495 gram) in plaats van de gebruikelijke troy ounces (31,1034).

In multiples of 20 these rounds will ship in a plastic tube.

2927
2013
Verenigde Staten
Nieuw
999
2013
39.6
0.33
0.911458333
Silver Shield

SKU

2927

Jaar

2013

Land

Verenigde Staten

Conditie

Nieuw

Zuiverheid

999

Eerste Uitgave

2013

Diameter (mm)

39.6

Gemiddelde Dikte (mm)

0.33

Metaal Gewicht (ozt)

0.911458333

Fabrikant

Silver Shield
Beoordelingen