Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Print Logo
Shopper Approved Paypal, MasterCard, Visa

+32 2 895 3975

Priority shipping
100% Verzekering, Tracering + Aangetekend

Gratis verzending vanaf
Lage premium en full service

BTW betaald bij afrekening
Gegarandeerd geen kosten bij levering

Silver Gold Bull is jouw vertrouwde handelaar in zilver en goud. Wij bieden concurrentiële, op-de-minuut prijzen en wij zorgen er voor dat uw edele metalen discreet en volledig verzekerd aan uw deur geleverd worden.

Het is ons doel om jou te voorzien van een buitengewone service doorheen de volledige aankoopervaring van ongemunte metalen. Onze in-huis klantendienst zal er op een snelle, vriendelijke en professionele manier voor zorgen dat je tevreden bent. Aarzel nooit om contact op te nemen - een goede relatie opbouwen met onze klanten is onze absolute prioriteit. Als je wil weten wat onze klanten over ons zeggen, lees dan even onze getuigenissen van klanten.

Wanneer je bij ons koopt krijg je een produkt dat we rechtstreeks ontvangen van gerespecteerde mints en erkende leveranciers, inclusief de Royal Canadian Mint. Je kan op beide oren slapen, wetende dat jouw bestelling zorgvuldige audits zal ondergaan en dat een doorlopende controle de authenticiteit zal verzekeren.

Met trots verzien wij jou van een gemakkelijke manier om te investeren in fysieke edele metalen. Jouw veiligheid en het beschermen van jouw privacy zijn een integraal onderdeel van alles wat we doen. Wij respecteren jouw informatie - van verkoopsteam tot system adminstrators, allemaal volgen wij strikte protocollen om uw informatie veilig te houden.

Je kan online een bestelling plaatsen of bellen om jouw prijs vast te leggen. Of je nu nieuw bent wat edele metalen betreft of een ervaren investeerder, wij zijn er op gebrand om jou de beste ervaring te bezorgen. Bouw jouw welvaart in ounces.