Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Jouw ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Print Logo
Shopper Approved Paypal, MasterCard, Visa

+32 2 895 3975

24/7

Priority shipping
100% Verzekering, Tracering + Aangetekend

Gratis verzending vanaf
Lage premie en volledige service

Silver Gold Bull is je vertrouwde handelaar in zilver en goud. We voorzien je van scherpe, actuele prijzen en zorgen ervoor dat je edelmetalen discreet en volledig verzekerd bij je thuis worden afgeleverd.

Onze prioriteit is om een buitengewone service te leveren vanaf het begin tot het eind tijdens je aankoopervaring van bullion. De vertegenwoordigers van onze interne klantenservice zullen er altijd op een snelle, vriendelijke en professionele manier voor zorgen dat je tevreden bent. Aarzel nooit om contact op te nemen - het opbouwen van een goede relatie met onze klanten is onze absolute prioriteit. Als je graag wil weten wat onze klanten over onze service te zeggen hebben, lees dan even onze getuigenissen van klanten.

Wanneer je bij ons koopt krijg je een produkt dat we rechtstreeks ontvangen van gerespecteerde mints en erkende leveranciers, inclusief de Royal Canadian Mint. Je kan op beide oren slapen, wetende dat jouw bestelling zorgvuldige audits zal ondergaan en dat een doorlopende controle de authenticiteit zal verzekeren.

Met trots verzien wij jou van een gemakkelijke manier om te investeren in fysieke edele metalen. Jouw veiligheid en het beschermen van jouw privacy zijn een integraal onderdeel van alles wat we doen. Wij respecteren jouw informatie - van verkoopsteam tot system adminstrators, allemaal volgen wij strikte protocollen om uw informatie veilig te houden.

Je kan online een bestelling plaatsen of bellen om jouw prijs vast te leggen. Of je nu nieuw bent wat edele metalen betreft of een ervaren investeerder, wij zijn er op gebrand om jou de beste ervaring te bezorgen. Bouw jouw welvaart in ounces.