Skip to main content
Print Logo
Je gebruikt een oudere browser die wij niet volledig kunnen ondersteunen. Je ervaring met onze site zal niet zo optimaal verlopen vanwege onze focus op prestatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Overweeg om je browser te vernieuwen als je problemen hebt met onze site. Lees Meer
Wij kijken steeds uit naar meer voorraad!
Als product beschikbaar is
Beschrijving

Elke Face Value Bag van $10 bevat ongeveer 6 oz zilver. De precieze jaartallen zijn willekeurig en kunnen variëren per buidel, maar elke munt zal sowieso uit 80% zilver bestaan (dus uit voor-1967 komen of een speciale editie van 80% zilver zijn van latere jaren).

Wettig betaalmiddel -de 80% pure zilveren munten zijn echte circulatiemunten zoals dubbeltjes, kwartjes, halve dollars etc. die zijn geslagen door de Canadian Mint toen echt zilver nog werd gebruikt in de productie. Particulier geslagen bullion is geen wettig betaalmiddel en dus kunnen de bullion munten niet direct worden uitgegeven als circulatiemunten bij winkels.

Gegarandeerde inhoud - Elke munt bevat 80% puur zilver en 20% andere metalen zoals verharders, zoals is vastgesteld door de Canadian Mint. Each $10 face-value bag contains 6 ounces of pure silver, whether it's comprised of dimes, quarters, half dollars or silver dollars.

Geweldige flexibiliteit - Je kan zelf kiezen in welke hoeveelheid, aantallen en afmeting je de aankoop wil maken aangezien je niet meteen hoeft te kiezen voor bijvoorbeeld een 100-ounce zilveren baar. Je kan zelfs gedeeltes kopen en verkopen die zo klein zijn als een dubbeltje, als je dat zou willen.

Makkelijk om op te slaan en te verplaatsen - Met meer flexibiliteit door de opties in gewicht en de mogelijkheid om de buidel zelf te verdelen in kleinere hoeveelheden, zoals het breken van de $10 buidel naar tien $1 buidels, kan je een zelfgekozen hoeveelheid kopen of verkopen.

Jaar en conditie kan variëren. De vermelde dimensies zijn globaal en kunnen variëren. Het gewicht van het metaal dat in de details wordt weergegeven betreft alleen het zilver.

This item is taxable in Canada. Cotton bag may or may not be included depending on availability.

Specificaties
3691
CA
44
20
800
CAD 10
6.000

SKU

3691

Land

CA

Fabrikant

44

Conditie

20

Zuiverheid

800

Wettig Betaalmiddel

CAD 10

Metaal Gewicht (ozt)

6.000
Beoordelingen